featured.jpg

Esittely

Automaatio- ja tietotekniikan palveluja tarjoava pienyritys Arpotechno on perustettu Tampereella keväällä 2012. Arpotechnon perustajan lisäksi yrityksessä on työskennellyt palkattujakin henkilöitä, mutta nohevina työntekijöinä he ovat jo kaikki siirtyneet suoraan asiakkaidemme palvelukseen.

Yrittäjän perhe, vaimo Susanna ja toimistokoira Pico, muutti Tampereelta Mikkeliin syyskuussa 2018. Työskentelemme nyt pääsääntöisesti Ristiinassa Saveniuksen leipomon vieressä sijaitsevassa talossa. Yrityksellä on toimitila myös Otavan vanhalla koulutilalla, jossa teemme lähinnä elektroniikkatöitä ja varastoimme “bonkkia”.

Moni on ihmetelyt paikkavalintaamme, syy on varsin yksinkertainen. Veijon isä asui Mäntyharjulla, veli Kari asuu Kouvolassa ja Susannan äiti sekä lapsia lapsenlapsineen asuu Savonlinnan seudulla. Mikkelistä on huomattavasti lyhyempi matka matkustaa läheistemme luokse kuin aiemmin Tampereelta. Päiväseltään voimme käydä näissä perheelle tärkeissä paikoissa ja Veijokin pääsen helpommin auttamaan veljeään Karia hänen kalustaessaan asiakkaillensa uusia keittiöitä ja muita tiloja.

Arpotechnon perustajalla Veijo Arposella on pitkäaikainen kokemus automaatiosta ja tietotekniikasta. Koulutukseltaan hän on automaatio- ja tietotekniikan diplomi-insinööri. Työuran aikana merkittävimpiä työnantajia ovat olleet Kouvolassa Suunnittelutoimisto Asser Vuorinen, Tampereella Valmet Automation, Instrumentointi ja Kalmar Industries.

Haluamme rakentaa Suomea tarjoamalla palveluja suomalaisille yrityksille ja auttaa niitä menestymään omalla toimialueellaan. Parhaaseen lopputulokseen pääsemme tekemällä yhteistyötä paikallisesti lähellä toisiamme. Lyhyet etäisyydet mahdollistavat päivittäisen yhteydenpidon ja nopeasti järjestettävät tapaamiset toimistolla tai suoraan asiakkaan luona.

Nyt on sinun vuoro, ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme yhdessä rakentaa yhteistä tulevaisuutta toisiamme tukien. Soita tai lähetä sähköpostia.

Veijo Arponen

Arpotechno
Kotimaista automaatio- ja tietotekniikan osaamista Etelä-Savossa